Leendert den Otter

Uit mijn eigen ervaring weet ik dat veel bedrijven en ondernemers zoeken naar een ‘trusted business advisor’. Ik ben die adviseur en dienstverlener die naast de onderneming en de ondernemer gaat staan vanuit een gezamenlijke ambitie om het bedrijf vooruit te helpen. Maar bovenal doe ik het ook omdat ik het gewoon leuk vind om vanuit een persoonlijk contact de ondernemer en onderneming vooruit te helpen en daarmee impact te hebben.

Goed Geregeld is een ervaren en deskundig accountantskantoor en werken met de nieuwste technologische middelen. Daarnaast beschikt Goed Geregeld over een zeer sterke fiscaal team en begeleidt Goed Geregeld ook veel transacties in het MKB.

Goed Geregeld heeft ook de ambitie om op termijn de audit & assurance dienstverlening uit te breiden. Met mijn brede en ruime ervaring (inmiddels al 20 jaar Big Five ervaring) in de audit & assurance en de reeds aanwezige ervaring bij Goed Geregeld zie ik deze uitbreiding van de dienstverlening met vertrouwen tegemoet. Wordt vervolgd dus….

U kunt Leendert bereiken per e-mail op leendert@goedgeregeldaccountants.nl