Goed Geregeld Accountants

Wij zijn een ervaren en deskundig accountantskantoor

Over ons

Over ons

Uit onze ruime ervaring weten we dat veel bedrijven en ondernemers zoeken naar een ‘trusted business advisor’. Wij zijn die accountant en adviseur die naast de onderneming en de ondernemer gaat staan vanuit een gezamenlijke ambitie het bedrijf vooruit te helpen.

Maar bovenal doen we het ook, omdat we het gewoon leuk vinden om vanuit persoonlijk contact jouw bedrijf vooruit te helpen en daarmee impact te maken met onze dienstverlening.

Wij zijn een ervaren en deskundig accountantskantoor en werken met de nieuwste technologische middelen. Daarnaast beschikken we over een zeer sterk fiscaal team en begeleiden wij veel transacties in het MKB.

We willen graag het volgende bereiken:

1. Op een leuke manier samenwerken met elkaar, waarbij iedereen zich welkom voelt. Werk is een belangrijk deel van je leven en we brengen er veel tijd door, dus waarom zouden we daarbij niet proberen zoveel mogelijk plezier te hebben?

2. Talenten die elkaar stimuleren en uitdagen vanuit een grote ambitie om succesvol te zijn.

3. Denken vanuit de vraagstelling of behoefte van de klant en maatschappij. We hebben uiteraard te maken met veel regeltjes maar dat mag niet verhinderen dat we het proberen te blijven benaderen vanuit het perspectief van de klant en maatschappij.

4. Het bereiken van een gezonde en gecontroleerde groei met ruimte voor iedereen om zich volop te ontwikkelen en door te groeien. De positiviteit die dat met zich meebrengt en het kunnen binden op langere termijn van medewerkers heeft veel waarde voor onze klanten.

5. Een focus op ondernemende personen, bedrijven en organisaties. Dat past bij wie wij (willen) zijn.

 

“De handdruk staat voor ons voor een afspraak, overeenstemming, persoonlijk contact en ook zelfs vriendschap.”

Goed Geregeld is verbonden met: